Beauty Girl Intrati pe unul dintre cele mai complete forumuri de fete din Romania. Daca esti fata si vrei sa stii ceva atunci ce mai astepti?Inregistreaza`te.Daca nu esti membru NU vezi toate categoriile. |
Bine ai venit pe forum.Avem multe de impartasit cu tine.Te rog inregistreaza-te si intra in comunitate . Daca ai vreo idee pentru forum te rog spune-o.Nu mai astepta.Impartaseste sts,melodii,versuri,citate si moda cu noi. Rugam ca partenerii acestui forum sa schimbe bannerul . Codul il puteti gasi la orice categorie.
Multumesc. |
| | Varcolaci,vampiri,etc | |
| Autor | Mesaj |
---|
Inna Admin

Reputatia : 40 Mesaje : 989
Bani : 55599 Reputatie : 6 Data de inscriere : 09/06/2011
 | Subiect: Varcolaci,vampiri,etc Dum Iul 03, 2011 5:18 am | |
| Chiar credeti ca exista aceste creaturi ? Si anume urmatoarele: -Varcolaci -Vampiri -Dragoni -Balauri -Monstrii
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Chiar dacă ar fi însemnat despărţire, singurătate, tristeţe, iubirea îşi merită fiecare bănuţ din preţul ei.
Paulo Coelho |
|  | | *|Any|* Nivel 0

Reputatia : 20 Zodiac : Zodiac chinezesc :  Mesaje : 12
Bani : 26304 Reputatie : 0 Data de inscriere : 01/07/2011 Varsta : 17
 | |  | | Inna Admin

Reputatia : 40 Mesaje : 989
Bani : 55599 Reputatie : 6 Data de inscriere : 09/06/2011
 | Subiect: Re: Varcolaci,vampiri,etc Dum Iul 03, 2011 6:10 am | |
| Nici eu nu cred in ei . Insa as mai avea o intrebare. In sirene? Ca tot a aparut acum nu stiu cat timp acele poze cu sirena aceea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Chiar dacă ar fi însemnat despărţire, singurătate, tristeţe, iubirea îşi merită fiecare bănuţ din preţul ei.
Paulo Coelho |
|  | | Mirria Moderator

Reputatia : 35 Zodiac : Zodiac chinezesc :  Mesaje : 345
Bani : 37964 Reputatie : 3 Data de inscriere : 11/06/2011 Varsta : 21
 | Subiect: Re: Varcolaci,vampiri,etc Dum Iul 03, 2011 6:52 am | |
| Doar o singura rasa din cele precizate mai sus, si aume monstri, sunt o multime de persoane care nu pot fi numit oameni din cuza comportamentului sau alte lucruri deci sunt nimiti monstri. |
|  | | 02gold23 Nivel 2

Zodiac : Zodiac chinezesc :  Mesaje : 99
Bani : 30939 Reputatie : 1 Data de inscriere : 07/07/2011 Varsta : 22
 | Subiect: Re: Varcolaci,vampiri,etc Vin Iul 08, 2011 3:54 am | |
| Sunt de acord cu Mirria, monstrii exista numai ca sunt deghizati in oameni. In rest, nu cred ca exista nicio rasa din cele enumerate mai sus. Nici macar elfi, chiar daca ma consider unul...Dar pot visa, nu? |
|  | | Harajuku-chan Nivel 3

Bani : 31039 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/07/2011
 | Subiect: Re: Varcolaci,vampiri,etc Sam Iul 09, 2011 8:11 pm | |
| DE fapt,daca te gandesti putin fiecare creatura de acolo poate lua infatisare umana.Gandeste-te la persoanele pe care le cunosti si apoi vei vedea ca fiecare este vampir,varcolac,sirena sau mia stiu eu ce [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Varcolaci,vampiri,etc  | |
| |
|  | | | Varcolaci,vampiri,etc | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|